Cél: sorozatban az ötödik győzelem
Írta: Makranczi László    2014. május 31. szombat, 13:24    PDF Nyomtatás E-mail

Egy hét múlva következhet a Vukovi elleni visszavágó, de előbb az osztrák divízió III-ra kell még koncentrálnia Kovács István gárdájának, hiszen egy nehéz ellenféllel kell megmérkőzniük, a Vienna Knights II-vel.

A Lovagok talán nem a leg ponterősebb alakulatnak számítanak az osztrák divízió III-ban, ám a védelmük annál figyelemre méltóbb, hiszen három találkozójuk során mindössze 13 pontot engedtek ellenfeleiknek és a Wolves-hoz hasonlóan még egyszer sem kaptak ki az idei kiírásban. A lecke fel van adva a Farkasoknak, győzniük kell Bécsben, hogy megszerezzék sorozatban ötödik diadalukat a 2014-es szezonban. A budapesti alakulat legutóbb a Weinviertel Spartans-nak sem kegyelmezett, sőt akkor sem állt meg 40 alatt (47-6). Vajon a Knights otthonában is parádézni fognak Kovács István legényei?

Miakich Gábor, a Wolves defensive koordinátora beszélt a vasárnapi párharcukról, amelyen a sérültjeik pótlása mellett a győzelem lesz a másik nagy feladatuk.
Az ellenfelünk eggyel kevesebb meccset játszott, mint mi és ők is veretlenek, de jó pontarányuk van, mivel kevés pontot kaptak – beszélt a Vienna Knights 2-ről Miakich. – A Knights egy nagyon erős gárda, ahol az elsőszámú keretből is játszanak embereik és biztos, hogy ellenünk is hoznak pár játékost a nagy csapatból. Láttuk a meccsüket a Legionaries ellen, gyorsak, atletikusak, fizikálisak és fiatalok. Nekünk az elsőszámú feladatunk, hogy a sérültjeinket helyettesíteni tudjuk. Minden bizonnyal több olyan játékos is pályára lép vasárnap, aki kevesebbet játszott. Kemény összecsapás lesz, mert ha az ellenfelünk elkapja a fonalat, akkor jól fog menni nekik a játék, azonban én bízok a győzelmünkben. Ezen a mérkőzésen csak a magunk dolgát nehezíthetjük meg. Már nagyon várjuk a találkozót.

Fotók: Bratincsák Péter, Stefan Wilfinger

 

Vienna Knights II-Docler Wolves
Időpont: június 1. (vasárnap), 15.00
Helyszín: Bécs, ASKÖ Sportzentrum Auf der Schmelz

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés